91 Немска езикова гимназия с нов уеб сайт по случай своята 50 годишнина

СТЕНИК I 6.12.2010

Една от най-елитните гимназии в София – 91 НЕГ ще отбележи своята 50 годишнина през пролетта на 2011 г. По повод празника, уеб дизайн компанията СТЕНИК ще подари нов официален уеб сайт на гимназията. Проектът ще да бъде завършен през м. февруари 2011.

„Най-елитното училище в България се нуждае и от професионален уеб сайт, отговорящ на традициите и възможностите на гиманизията. Петте години прекарани в 91 НЕГ ми дадоха най-oобрия старт в живота. Като управител на компания от европейско ниво, искам да покажа, че не трябва да се гледа единствено материалната страна на бизнеса и човек не трябва да забравя откъде е тръгнал!”, заявява инж. Стефан Чорбанов MBA – основател и съ-собственик на СТЕНИК и инициатор на проекта за разработка на уеб сайт на гимназията.

Новият уеб сайт, който ще се намира на адрес 91neg.bg, ще предоставя актуална информация за учебната програма, пълната история на гимназията и множество полезна информация за настоящи и бъдещи ученици на гимназията, както и за техните родители.

Благодарение на сайта на 91 НЕГ репутацията на училището ще бъде разпознавана не само от постигнатото във времето, но и в онлайн пространстото.

2 Responses to “91 Немска езикова гимназия с нов уеб сайт по случай своята 50 годишнина”

  1. Ivan Simeonov Says:

    Сайтът не се отваря. Иска парола. Май нещо не е в ред…

  2. Violeta T Says:

    Ще се отвори веднага след като бъде представен на 22 март вечерта. Ако сте възпитаник на училището, заповядайте в Гьоте Институт довечера от 18 часа.

Leave a Reply