ACTION GLOBAL COMMUNICATIONS ОТКРИВА СВОЙ КЛОН В ЛИБИЯ

MyPR.bg I 2.04.2012

В края на март 2012 г. Action Global Communications, независима консултантска компания за връзки с обществеността, откри своя либийски клон в Триполи. Action Либия ще предлага пълен набор от PR и комуникационни услуги. Клонът ще бъде ръководен от Радван Гариани, професионалист с над 12 години опит в сферата на комуникациите. Той ще бъде подпомогнат от 3-членен екип от специалисти.
“С нашия либийски офис ние поставяме основите на професионалните PR услуги в страната. Разширявайки нашата мрежа в страни, където други се страхуват да навлязат, ние налагаме професионални практики и международни стандарти в развиващите се пазари”, отбеляза създателят и генерален директор на Action Group Тони Кристодолу.
Action Group е консултантска компания, която вече повече от 40 години гради положителна репутация за своите клиенти. Сред тях са световни марки и водещи институции като Amadeus, OMV Group, Boehringer Ingelheim, BP, Aston Martin, Microsoft, Nabucco и Siemens. Компанията съветва правителства и правителствени организации и работи по програми на Европейския съюз.
С новия офис в Либия, мрежата на Action вече се разпростира в целия северноафрикански регион, а общият брой на агенциите на Action нарасна до 44.

Оригинална публикация 

Leave a Reply