Action Global Communications печели две награди от SABRE

Action Global Communications I 10.06.2013

Независимото издание The Holmes Report награди Action Global Communications с две престижни награди на церемонията на SABRE EMEA Awards в Барселона, 30 май 2013 г.

Основателя на агенцията, г-н. Тони Христодулу получи индивидуална награда за „Личен принос и постижения” от SABRE (SABRE Outstanding Individual Achievement), като признание за дългогодишния му опит и новаторски подход в областта на ПР индустрията.

„Бих искал да споделя тази награда с моето голямо семейство в Action Global Communications, което всъщност се състои от повече от 300 човека – служители и партньори, които работят в офисите на агенцията в Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка”, заяви Тони Христодулу. „От момента в който създадох Action до ден днешен, винаги съм се стремял да спазвам принципа на почтеност и лоялност в работата си, допринасяйки за успеха на нашите клиенти, които ни се доверяват вече 40 години. Въпреки динамиката на промените в нашата индустрия, вярвам, че има неща, които остават непроменени. Горд съм, че този завет е водещия принцип в нашата работа и до ден днешен”.

По време на церемонията на Наградите SABRE EMEA, Action получи приз Mediterranean Consultancy of the Year (ПР Консултант за годината за Средиземноморския регион), като признание за водещата си позиция и ангажимент към развитие на ПР индустрията в т.нар. регион на „развиващите се пазари” (Emerging markets region).

„Ние сме изключително щастливи да получим тази награда, защото Средиземноморският регион е не само наш дом, но и място, от което компанията стартира своето развитие, за да се превърне в международна верига от ПР агенции, каквато сме днес”, каза Крис Христодулу, един от директорите на компанията.

The Holmes Report е едно от най-престижните и влиятелни независими издания за новини, анализи и информация, насочена към професионалистите в областта на ПР индустрията. Всяка година Пол Холмс, който е главен редактор на изданието The Holmes Report прави оценка на агенциите от индустрията на базата на специфични критерии и с помощта на анкета сред най-големите корпорации (клиенти на отделните агенции). По-рано тази година изданието публикува обширно интервю с Тони Христодулу, което разказва за професионалния му път и за началото на Action Global Communications. Информация за това, можете да намерите на: http://www.holmesreport.com/people-info/13120/Empire-Of-The-Sun.aspx

-ENDS-

Снимки:
• Снимка 1 – Основателя на Action Global Communications Тони Христодулу получава индивидуална награда за „Личен принос и постижения” от SABRE

• Снимка 2 – Екип на Action Global Communications получава наградата Mediterranean Consultancy of the Year от г-н. Пол Холмс

Допълнителна информация:
За Action Global Communications Group:
Action Global Communications Group е международна компания в областта на комуникациите и връзките с обществеността. Разполагайки с повече от 40 офиси, компанията оперира в т.нар. „развиващи се пазари”, които са двигателя на световната икономика и покрива широк географски регион от Казахстан и Пакистан на изток до Белгия на запад. Вече 41 години от своето създаване, международната верига прехвърля границите и вдъхновена от предизвикателствата създава и осъществява своите идеи, като работи и допринася за изграждане репутацията на своите клиенти. Агенцията има свои собствени представителства в Централна и източна Европа, Русия и бившите съветски републики, Централна Азия, Близкия Изток, Северна Африка и Средиземноморския регион. От 1998 г. Action е представена със собствен офис и в България (Action Global Communications Bulgaria), където агенцията обслужва водещи международни компании от финансовия и IT сектор, фармацевтичната индустрия, тежката промишленост и автомобилния сектор, енергетика и авиационна индустрия, компании опериращи на пазара за бързооборотни стоки и консултантски бизнес.

Повече информация можете да получите на: www.actionprgroup.com

Контакти:

Росица Донкова
Action Global Communications Bulgaria
Ул. Раковски 80 (вътрешна къща)
Тел.: 02/ 9803018; 02/ 9803076
Email: rossitza.d@actionprgroup.com

Кати Христодулу
Action Global Communications Head Office
Email: kathy.c@actionprgroup.com

Leave a Reply