Агенция Юнайтед Партнърс става ключов партньор на една от най-големите международни комуникационни вериги MSLGROUP за България

United Partners I 30.11.2012

Агенция Юнайтед Партнърс официално обяви ключовото си партньорството с една от най-големите международни комуникационни вериги – MSLGROUP за България.

От години двете компании успешно си партнират, а от ноември 2012 г. Юнайтед Партнърс ще се включи активно в развитието на бизнеса на MSLGROUP в Централна и Източна Европа с цел съвместно разширяване на портфолиото от услуги и клиенти.

„Бих искала да поздравя Юнайтед Партнърс за това, че вече е ключов партньор на MSLGROUP! Юнайтед Партнърс е страхотна агенция и с нетърпение очакваме да работим заедно през 2013-та година.“, сподели г-жа Бронуен Андрюс, Директор „Бизнес развитие“, MSLGROUP за Европа, Средния Изток и Африка.

„Партньорството на Юнайтед Партнърс с верига от ранга на MSLGROUP е логично продължение в стратегическото развитие на агенцията. През изминалите 15 години винаги сме били фокусирани върху разширяване на портфолиото ни от услуги в крак със световните тенденции. Също така и върху усъвършенстване на уменията и знанията на екипа ни. Вярвам, че влагаме усилията и ентусиазма си в правилната посока, тъй като имаме страхотен екип от специалисти. Сигурна съм, че заедно с партньорите ни от MSLGROUP ще продължаваме да се развиваме и да затвърждаваме позициите си.”, коментира Мария Гергова, Управляващ директор на Юнайтед Партнърс.

Тази година Юнайтед Партнърс празнува 15 успешни години на пазара. Тя е една от първите български PR агенции, която предлага пълно комуникационно обслужване и услуги в сферата на корпоративния ПР, пъблик афеърс, дигиталните комуникации, организиране на събития и др.

За Юнайтед Партнърс
Юнайтед Партнърс е една от първите български специализирани PR агенции, която предлага пълно комуникационно обслужване. През последните петнадесет години компанията осъществява многобройни продуктови и корпоративни кампании, пъблик афеърс проекти, а през последната година и дигитални кампании за водещи компании в различни сфери като Procter & Gamble, Diageo, IBM, ING Bank, ING Life, Western Union, Lufthansa, БТК, UNICEF, Киров, Johnson WAX, Nestle, Intel. През годините Юнайтед Партнърс печели многобройни отличия от конкурси в сферата на PR, сред които златната награда на IPRA в категория „Най-добра корпоративна PR кампания” с проектът “BGTeen.info” реализиран за Procter & Gamble.Повече информация на: www.united-partners.com и http://www.facebook.com/united.partners

За MSLGROUP
MSLGROUP е втората най-голяма международна мрежа от компании, специализирани в стратегическите комуникации, предлагаща услуги в сферата на ПР, финансовите комуникации, пъблик афеърс, маркетинг в социалните мрежи и др. С над 3 700 служители, компанията разполага с офиси в над 22 страни. Повече информация: www.mslgroup.com, http://blog.mslgroup.com/ . 

Leave a Reply