Air France-KLM и Transatel предлагат Bitebird -джобен 4G WiFi хотспот

Анелия Пейчева | 29.06.2016

Air France-KLM обедини сили с компанията за телекомуникации Transatel, за да предложат мобилното решение Bitebird. То представлява джобен 4G WiFi хотспот, който позволява на пътниците да останат свързани с лична интернет мрежа, при пътуване в чужбина и да избегнат таксите за роуминг.

Искате ли да имате надеждна връзка по време на пътуванията си в чужбина? Air France-KLM обедини сили с компанията за телекомуникации Transatel, за да предложат мобилното решение Bitebird. То представлява джобен 4G WiFi хотспот, който позволява на пътниците да останат свързани с лична интернет мрежа, при пътуване в чужбина и да избегнат таксите за роуминг.
Клиентте на Air France-KLM, могат да имат 4G WiFi хотспота с включени 50 евро предплатен кредит за 55 980 от своите Flying Blue мили от store.flyingblue.com. Могат да закупят 4G WiFi хотспота на цена от 99,95 евро и предлатени пакети:  кредит от 30 евро на цена – 25 евро; кредит от 50 евро на цена – 40 евро или кредит от 130 евро на цена – 100 евро на сайта www.bitebird.com.
Bitebird хотспотът в пакет с предплатена СИМ карта се отваря лично, чрез сигурна връзка с парола. Перфектно адаптиран за професионална или лична употреба, вече функционира в повече от 45 страни*, на локалните цени на съответната държава. Могат да се свържат до 10 устройства (смартфон, таблет PC) едновременно.
За авиокомпания Air France-KLM
Air France-KLM е водещ авиопревозвач, с най-много дестинации тръгващи от Европа. През 2016 г. предлага на своите клиенти достъп до мрежа, обслужваща 320 дестинации в 114 страни, благодарение на нейните четири марки на Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Transavia и HOP!. С флотилия от 534 самолета и 89.8 милиона пътници през 2015 г., Air France-KLM извършва до 2200 полета на ден, предимно от своите центрове в Париж-Шарл де Гол и Амстердам-Схипхол.
С програмата си за лоялни клиенти Flying Blue с над 27 милиона членове, е един от лидерите в Европа. Air France-KLM и нейните партньори Delta Air Lines и Alitalia осъществяват най-големите транс-атлантически джойнт-венчър полети. Дневно изпълняват около 270 полета.
Групата Air France-KLM е и член на алианса от 20 авиокомпании – SkyTeam, и предлага на клиентите достъп до глобална мрежа от над 16 270 полета дневно, до 1,057 дестинации, в 179 страни.
За Transatel
Основана през 2000 г., Transatel е телекомуникационна компания, която предлага технологични услуги от мобилна телефония до интернет. Техническата платформа на Transatel е свързана към 7 европейски оператори и осигурява свързаност до над 1,7 милиона СИМ-карти. Компанията има офиси във Франция, Великобритания, Белгия, Люксембург, Швейцария, Холандия и САЩ.
* Проверете списъка на страните за свързаност към мрежата на www.bitebird.com.

Leave a Reply