Албена Йорданова на корицата в новия Business Lady

Aгенция за публични комуникации ПРофайл I 23.09.2011

На медийния пазар е петото издание на списание Business Lady,съобщават от ПРофайл.

В новия брой с интервю на първите страници се откроява редакционният консултант г-жа Албена Йорданова. В изданието ще откриете още актуални новини, информация за фондация “За Нашите Деца” и клуб Business Lady.

Съдържанието на броя е разделено на 8 рубрики, като всяка една от тях Ви предоставя полезна и любопитна информация. Запознаваме с постиженията на най-успелите делови жени в различни сфери от социалния ни живот.

В рубриката “Бизнес и мениджмънт" ще намерите мястото на жените в спорта - Весела Лечева, в политиката – Даниела Петрова, в технологиите – Йоанна Стоянова, както и интервюта с дами, заемащи ръководни постове в застрахователния сектор, държавната администрация, икономиката и недвижимите имоти, медицината, консултантския бизнес, текстилния отрасъл, козметиката и образованието.

Читателите ще имат възможността да проследят Топ 12 на жените във фармацията – една класация на най-изявените дами в този бранш.

В рубриката “Жените в медиите" – Милена Златкова, “Тройка на разсъмване" - Мария Стефановa. “Жените в правото" – Маргарита Немска, Биляна Тончева, адв. Екатерина Димитрова с материал за “Правата на потребителите".

В “Социални роли" ще можете да прочетете мнението на “Деловия мъж за деловата жена" – интервю с Добромир Джиков. Любопитна информация предоставя и сексоложката Наталия Кобилкина, Мира Радева и др.

В областта на бизнес шоу новините ще откриете репортаж за романтичния летен тур на белгийската попизпълнителка Ирис Льор, гостувала в България по покана на Профайл и B2Bulgaria.

В “Комуникатори"- “Силата на връзките с обществеността", как “Да бъдем щастливи, докато работим" и “Новите рекламни послания".
Ще сверите своя “Стил" с Петя Стоянова, Невена Николова, Павлина Икономова;

За своето “Свободно време" ще откриете – “Дишаш, издишаш и си щастлив", “Бакшишът – кога, къде и колко да даваме", “Музиката е средство за себеизразяване, дисциплина и…издигане в кариерата" и други.

Business Lady e българското списание от деловата жена за деловата жена,припомнят от ПРофайл.

Leave a Reply