Албена Вулева слиза от екрана, става редактор

www.novini.bg | Виолета ИВАНОВА | 26.02.2012 | 12:15

Устатата блондинка държи да се концентрира върху сериозна адвокатска практика

Албена Вулева няма да е повече водеща на предаването "Панаир на суетата", но продължава да работи в TV7 зад кадър. Тя ще е редактор в "Насреща" с Люба Кулезич.
Бившата мадам "Сигнално жълто" също потвърди, че слиза от екран по собствено желание. Устатата блондинка държи да се концентрира върху сериозна адвокатска практика в момента, в който вземе и държавните си изпити в Софийския университет.
"Албена завърши право и иска да работи като адвокат. Преценихме, че при това положение не може да продължи да се държи като "светска лъвица". Не подхожда на адвокат да прави интервю с манекенки и фолк певици (нищо лошо не казвам за тях) – просто е различен статутът", разказа самата Люба Кулезич за "ШОУ".
Тя изключително много се възмути от писанията в интернет сайтове и всекидневници, че е вдигнала мерника на Вулева и затова русата фурия била изритана от телевизията. "Никакъв скандал няма между нас. Напротив, аз съм възхитена от Албена. Тя е изключителен редактор, много сериозен и задълбочен човек и двете сме в прекрасни отношения", реагира Кулезич, която в момента е тръшната на легло от тежък грип.
Въпреки болестта си продуцентката продължава да работи и по светското си предаване "Панаир на суетата".
"В новата програмна схема шоуто ще върви най-вероятно в неделя следобед. За водещи съм предложила изключително приятна млада двойка – момче и момиче. Все още обаче чакаме одобрението на шефовете на телевизията и едва когато го получа, ще мога да кажа кои са. Целта е да разбием клишето на "изповедницата", наложено от Венета Райкова, и да вкараме екшън и свежест в телевизията", обясни Кулезич.

Оригинална публикация 

Leave a Reply