Алекс Сърчаджиева подкара трактор

в. Стандарт | Елица ИВАНОВА | 15.06.2011

 

Александра Сърчаджиева подкара трактор и яхна кон заради нова роля – очарователната звезда от Армията е водещата на "Фермер търси жена" по Нова телевизия. Пилотното шоу е на 19 юни от 22 часа. В романтичното риалити, което ще стартира през есента, дъщерята на Пепа Николова ще срещне публиката с десет привлекателни, трудолюбиви и амбициозни мъже, които все още не са открили нежната си половинка. След кастингите из цяла България и разговорите с хиляди ергени вече са избрани късметлиите. Веднага след като всички жени от страната видят фермерите тази неделя, те ще могат да кандидатстват за сърцето на своите фаворити. Само 25 от тях обаче ще получат шанса да се борят за любовта на мачовците.
Над 2000 километра са изминали Алекс Сърчаджиева и екипът, докато са посещавали ферми за крави, кокошки, пъдпъдъци, червеи и дори за отровни змии. Актрисата е била със неколкомесечната си дъщеря София. Сред хилядите кандидат-фермери е имало господа със завидно финансово състояние, роднини на суперизвестни личности, интелектуалци с престижни професии у нас и в чужбина, решили да напуснат мегаполисите и да се занимават със земеделие и животновъдство.
Самата Алекс признава, че е изкушена от комфорта, който селото носи на душата. "Като видях колко спокойно си живеят хората и как успешно развиват бизнеса си, дори ме хвана яд, че не съм се сетила и аз. Бъдещите партньорки на фермерите ги очакват интересни и забавни неща, които няма как да им се случат в истерията на града", коментира актрисата.

Стр. 24

Leave a Reply