Александър Дурчев е новият председател на БАПРА

PR Kernel I 26.05.2011

Александър Дурчев, изпълнителен директор на All Channels Communication Group пое председателството на Българската Асоциация на PR агенциите (БАПРА). По време на годишното общо събрание на асоциацията Дурчев пое поста от Максим Бехар, управител на M3 Communication Group, а за заместник председател и следващ председател на БАПРА бе избрана кандидатурата на Николай Неделчев, управител на Publicis Marc Group.

„Благодаря за признанието и отговорността, която тази позиция поставя пред мен. Моят стремеж ще бъде да продължа ангажираното поведение на асоциацията и да го развивам. Смятам, че ние трябва да бъдем проактивни и диалогични и да се изправяме пред предизвикателствата на заобикалящата ни среда. Вярвам, че по този начин ще успеем да затвърдим позициите на българския PR, както в България, така и извън нея.“, каза Александър Дурчев.

В качеството си на председател на БАПРА, утре Александър Дурчев ще вземе участие в дискусия, по време на 7-та международна среща на българските медии в Хага. Дискусията на тема „Каузата – новина или PR? Социалните кампании на бизнеса в медиите“ ще представи предизвикателствата и възможностите, които се откриват пред комуникационните специалисти и медиите у нас. Участници в дискусията ще бъдат доц. Георги Лозанов (СЕМ),Тодор Бургуджиев (ЕКОПАК) и Красимира Величкова (Български дарителски форум).

Александър Дурчев е създател и управител на Аll Channels Communication Group от 2001 г. Групата включва All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Activation, All Channels | Interaction, Symmetric Communication и 2Travel. Бил е преподавател по PR в Нов български университет.

Българската асоциация на ПР агенциите е създадена през 2001 г., в нея членуват агенциите APRA Porter Novelli, United Partners, Janev & Janev, All Channels Communications, IntelDay Solutions, Publicis Marc Group, AMI Communications, M3 Communications Group, InterImage, MB Communications, PR Point, Euro RSCG, Key Experts Group, New Moment PR, Active Group, V+O Communication, Max Communications.

Leave a Reply