Александър Миланов от PR екипа на БСК става мениджър “Немедицинска грижа” в City Clinic Онкологичен център

PRnew.info I 15.12.2015

PR специалистът Александър Миланов, който през последните 5 години бе част от комуникационния екип на Българска стопанска камара, поема по нов професионален път. От края на декември 2015 г. той ще се присъединява се към екипа на частната болница "Сити клиник", където ще бъде мениджър, който отговаря за немедицинската грижа в най-новата болница от групата – онкологичния център.

Ето и неговата публикация във Facebook: 

"Скъпи приятели и приятелки, това е последната ми работна седмица в Българската стопанска камара. Последните 5 години бяха изключително ценни за мен, защото създадох толкова много и искрени приятелства и партньорства, намерих верни другари за важните неща в живота, научих много за бизнеса и неговите трудности.
Време е да продължа своето развитие, като се върна към това, което умея най-добре: да помагам на хората. Присъединявам се към екипа на частната болница "Сити клиник", където ще бъда мениджър, който отговаря за немедицинската грижа в най-новата болница от групата – онкологичния център. Заедно с психолози, социални работници и други специалисти, ще помагаме на пациентите, техните близки и приятели, децата им, да приемат диагнозата и да продължат смело живота си.
Оставам загрижен за децата, ще продължа да съм част от Националната асоциация за приемна грижа, а моите любими колеги Ani Alashka и Gergana Gizdina ще са част от моето сърце и живот, както винаги са били. Надявам се с онези от вас, които познавам професионално, да продължим да поддържаме контакт, а на тези, които вече са мои приятели, обещавам нови моменти.
Лекарската престилка е закачка, няма да съм доктор! Но да има! :) "

Александър Миланов е автор на книгата "Детство без сълзи" и през последните години помага за развитието на приемната грижа като част от Националната асоциация за приемна грижа.

LinkedIn профил на Александър Миланов

Личен блог на Александър Миланов

Leave a Reply