All Channels Communication Group отличена с две награди на Forbes Business Awards 2012

MyPR.bg I 5.12.2012

All Channels Communication Group беше отличена с две втори места на Forbes Business Awards 2012. Компанията получи грамоти в две от най-оспорваните категории – “Развитие на бизнеса” и “Развитие на човешките ресурси”. All Channels e eдинствената компания от сферата на рекламата и PR-а, номинирана и отличена от Forbеs в рамките на тазгодишните награди.

„За нас е чест да получим тези две отличия. Признанието е за целия ни екип, защото той задава тенденциите и стандартите на пазара на интегрираните комуникации в България вече повече от 11 години. Несъмнено това е и признание за развитието на бизнеса ни и за ентусиазма, с който го правим. Гордеем се с един невероятен екип от професионалисти и ще продължим да инвестираме в него, защото именно хората са тези, които правят една компания лидер”, заяви Александър Дурчев, CEO на All Channels Communication Group.

За 11-годишната си история на българския пазар агенцията успява да порасне органично до комуникационна група, да утрои екипа си и да постигне стабилен ръст във финансовите си показатели. Доверието между All Channels и клиентите й води както до разрастване на портфолиото от услуги, така и до факта, че днес All Channels Communication Group е единствената българска комуникационна компания с 13 международни награди, над 20 международни номинации и десетки национални награди и признания в областта на PR, рекламатa и дигиталнитe комуникации.

All Channels Communication Group е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се разва до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги. В момента групата има няколко обособени бизнес звена – All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction, All Channels | Activation и Symmetric Communications Consultancy.

Оригинална публикация 

Leave a Reply