All Channels Communication Group взе награда за най-добра кампания на Балканите

www.cross.bg | 21.05.2014

Комуникационната агенция All Channels Communication Group взе златно отличие на престижния международен конкурс SABRE ЕМЕА Awards 2014. На 10-то юбилейно издание на SABRE Awards за Европа, Близкия Изток и Африка агенцията получи голямата награда в категория „Балкани" за проекта „Писмо за промяна" ("Mail for Change"). Победителите бяха обявени снощи на специална церемония в тържествената зала "Раундхаус"в Лондон.
Това е седмият приз за All Channels от престижния конкурс SABRE ЕМЕА Awards и четвъртата награда за кампанията „Писмо за промяна". Преди броени дни „Писмо за промяна" беше избрана за комуникационна кампания №1 в България в 3 категории на BAPRA Bright Awards 2014 – „Комуникационна кампания на годината", „Иновативна кампания на годината" и „Кампания за устойчиво развитие".
"Mail for Change" е един от онези проекти, в които нашият екип влага много емоция. Истински работещата комуникация е тази, която успява да промени средата, в която живеем. Креативността не бива да бъде експлоатирана самоцелно, а да бъде подчинена на ефективността. Вярваме, че това е една от най-ефективните кампании в България, която за броени дни успя да реши 30-годишен проблем и вдъхна надежда за живот на хиляди хора болни от невро-мускулни заболявания", коментира Александър Дурчев, главен изпълнителен директор, All Channels Communication Group.
Наградите SABRE се организират от Групата Холмс (Holmes Group) – световен лидер в областта на PR проучванията, експертизата и анализ на световните тенденциите в сферата на връзките с обществеността. Отличията се присъждат ежегодно за изключителни постижения в сферата на PR консултациите и корпоративните комуникации. Тази година във финалната надпревара бяха допуснати над 2000 заявки за участие на кампании и събития, разпределени в 74 категории.
All Channels Communication Group е единствената българска комуникационна агенция, носител на 12 международни награди и над 20 номинации. Компанията притежава и десетки отличия от български конкурси. Наскоро All Channels Communication Group беше обявена за „Агенция на годината" за трети пореден път на наградите BAPRA Bright Awards 2014.
All Channels Communication Group е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се развива до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги. В момента групата има няколко обособени комуникационни звена – All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction, All Channels | Activation и Symmetric Communications Consultancy.

Оригинална публикация

Leave a Reply