All Channels Communication увеличи екипа си два пъти през 2010 година

All Channels Communication I 7.01.2011

Комуникационната група All Channels Communication се премести в нов офис на бул. „Сливница”. Промяната беше наложена от двукратното увеличаване на екипа, който вече наброява 48 човека.

„Нарастването на екипа на агенцията беше логичното следствие от увеличения обем работа през последната година. Това показва, че във време на криза, комуникационната ни група не само не губи позиции на пазара и доверието на клиентите си, но продължаваме да печелим нови поекти”, отбелязва Александър Дурчев, изпълнителен директор на All Channels Communication.
През 2010 г. All Channels | Public Relations, част от комуникационната група взе отличие в категорията „PR агенция на годината за Европа” на международните бизнес награди Stevie 2010. Агенцията спечели медал за изключителни постижения в областта на връзките с обществеността след като международното жури даде своята положителната оценка за дейността на компанията в България. През м. декември на специална пресконференция беше представена официално новата агенция в структурата на All Channels Communication – All Channels | Interaction. Новата агенция притежава вече натрупан опит в реализирането на множество кампании и богата експертиза в сферата на дигиталните комуникации. Във връзка с официалното представяне на All Channels | Interaction агенцията представи първия у нас E-Consumers Report – национално представително изследване за онлайн поведението на потребителите в България, влиянието на социалните мрежи и отражението им върху бизнеса.
Също така All Channels Communication придоби мажоритарен дял в Symmetric Communication Consultancy, както и агенцията за бизнес събития и пътувания – 2Travel, като така портфолиото на групата се разшири и обхвана основните комуникационни услуги като PR, реклама, събитиен мениджмънт, консултантска дейност в сферата на институционалните комуникации.
В края на годината в рамките на ежегодната церемония „Сребърен ключ” компанията отличи служителите си за постиженията през годината. По традиция всеки член на екипа се номинира и получава награда, като отличията са статуетка с гаечен ключ и плакет. Клиентите на агенцията също получават отличия.

Leave a Reply