All Channels Communications стана златен спонсор на SOS Детски селища България

PRkernel.com I 23.06.2010

All Channels Communications стана златен юбилеен спонсор на SOS Детски селища България. Комуникационната агенция бе отличена за цялостната подкрепа към сдружението по случай 15-тия рожден ден на SOS Детско селище Дрен. All Channels Communications се грижи за публичния имидж на сдружението, управлява връзките с медиите, организира ежегодните кампании за набиране на средства и координира организирането на събития от 2006 г. до момента.

Агенцията получи грамота и плакет „Златен спонсор” по време на честванията в Дрен лично от националния директор на SOS Детски селища България Пламен Стоянов. По традиция сдружението изказва благодарност за подкрепата към всички организации, които подкрепят каузата и помагат на децата от селищата по време на юбилеите си. Тази година освен All Channels Communications за златни юбилейни спонсори бяха отличени и: Toyota Balkans и Sheraton Sofia Hotel Balkan.

По време на събитието в SOS Детско селище Дрен бе представен новият посланик на добра воля на сдружението – Елена Петрова. В качеството си на посланик Елена Петрова се присъединява към Красимир Балъков, Ивет Лалова, Силвия Лулчева и Николай Урумов, които до момента са застъпници на каузата на SOS Детски селища България и популяризират дейността на сдружението.

Оригинална публикация

Leave a Reply