All Channels е новата ПР и дигитална агенция на Мтел

All Channels Communication Group I 07.07.2014г. 

Звената All Channels | PR и All Channels | Interaction поемат обслужването на информационната и комуникационна програма на телекома. Те ще отговарят както за външните и вътрешните, така и за онлайн репутацията и комуникационните активности на оператора.

Конкурсът за избор на комуникационен партньор стартира през април и в него участваха седем ПР агенции. Богатият опит в предоставянето на интегрирани комуникационни решения, креативните идеи и ефективните презентационни умения бяха основен фактор при избора на агенция.

Досега обслужваща агенция на оператора беше Грейн адвъртайзинг, която в последните години помогна на Мтел да се утвърди на телеком пазара като лидер и да създаде тренд, който останалите играчи следват.

All Channels Communication Group е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се развива до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги. В момента групата има няколко обособени комуникационни звена – All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction и All Channels | Activation.

All Channels е носител на титлата „Агенция на годината“, присъдена от Българската Асоциация на ПР Агенциите, за 2012, 2013 и 2014 година. All Channels е и единствената българска комуникационна агенция, носител на 11 международни награди и над 20 номинации. Компанията притежава и десетки отличия от български конкурси. 

Leave a Reply