АНЕЛИЯ И СИМОНА ПЪРВАНОВА СЕ РАЗВИХРИХА В КЛУБ МИСТИК

FirstSnovaA Creative Concepts I 19.12.2011

Преди броени дни Анелия и водещата Симона Първанова се развихриха по време на участието на изпълнителката в новооткрития клуб Мистик.

Бившата на Коко Динев откри участието си с тоталния нов хит „Игри за напреднали” и заедно със собственичката на „FirstSnovA” Creative Event Concepts показаха колко са напреднали в танците.

Знаейки за страста към караоке изпълненията на своята приятелка, Анелия покани Симона на сцената за да изпеят заедно емблематичната песен „Погледни ме в Очите”.

Към изпълненията се присъединиха и част от новите таланти на компанията за иновативни събития, която г-ца Първанова оглавява.

Всички в един глас запяха култовото парче „Поръчай пак” и така вдигнаха на крак и най-кротките гости, както и голяма компания гърци, пристигнали специално от южната ни съседка за участието на талантливата певица.

На следващия ден пък Анелия бе част от журито на кастинга „Be The Star”, който „FirstSnovA” Creative EventS организира.

Идеята на креативната Симона е да осигури международна изява и участия на талантливите българи с певчески, танцов, актьорски и като цяло сценичен талант по време на предстоящите събития на “FSN” на гръцките острови Корфу и Санторини, както и в курортните оазиси на Испания, Турция и Италия.

Leave a Reply