Ангели пеят за Ади

в. Стандарт | 24.07.2012

Орлин Павлов, Лора Караджова и Поли Генова са само част от добрите сърца, които ще станат ангели за 19-годишната Аделина Коджабашева от Бургас. Момичето страда от тежко заболяване и в нейна подкрепа музикантите ще излязат на лятната сцена на НДК днес от 21 часа. Заедно с тях ще бъдат и Ангел и Мойсеи, Тони, AV, Лео и Играта, Весела Бонева, Кристо, Young BB Young.
Социалната мрежа отдавна пое инициативата за подкрепа на болната от тумор на костта Ади. Освен призовавайки хората да пускат есемеси, много участници дават и по-нестандартни идеи за изпращането на Ади в немска клиника, където лечението струва 100 000 евро. Някои дори са готови да дадат предмети на търг. Автор на стихосбирка предложи във Фейсбук да включи в книгата си портрет на човека, участвал в кампанията с най-много средства. В Бургас ангели станаха и ученици, които събираха по улиците средства за лечението. Израелските лекари, дошли заради пострадалите в атентата на летище Бургас, също предложиха помощта си в тяхна клиника. Родителите на болното момиче пеодпочитат да я изпратят в Германия, тъй като там шансовете за лечение са по-добри.
Всеки, който иска да помогне, може да изпрати sms с текст DMS ADI на номер 17 777 на стойност 1,20 лв. с ДДС или да внесе по-голяма сума в следните банкови сметки:

Стр. 24

Leave a Reply