Ани Салич слиза от екран

www.blitz.bg | 21.07.2011

Махат водещата на новините от есента

Любимата на милиони българи Ани Салич се разделя с малкия екран тази есен. През новия сезон ръководството на btv замисля генерални промени в нюзрума на медията, пише “Всеки ден”.
По свое желание Ани Салич застава зад кадър и вече няма да чете новините. Новата й длъжност ще бъде продуцент и сценарист на документални филми за поредицата на телевизията “btv документите”. Освен това ще отговаря за съгласуването на екипите на новинарските емисии. Всъщност новата й позиция я прави шеф и е своеобразно повишение за водещата.
Самата Ани взела решение да се премести, защото й е омръзнало животът й да е на показ и всяка вечер да се прибира късно при семейството си. Мотивирала се е и с факта, че вече 10 г. е на екран.
Партньорът й Юксел Кадриев все още не е наясно с разместванията, а шефовете на медията не са му казала как ще се развива кариерата му. Ясно е само, че на мястото на Ани Салич ще застане красавицата Виктория Петрова, която вече има солиден опит в централните емисии. Най-вероятно тя ще си партнира с Юксел.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply