Ardency Consulting ще управлява корпоративните комуникации на Gigaset Communications в България

myPR.bg I 9.09.2010
 
София, 9 септември 2010 г. 
Ardency Consulting, българскa маркетинг и PR консултантска компания обяви днес, че е избрана да управлява връзките с медиите на Gigaset Communications в България. Ardency Consulting ще работи за корпоративното, продуктово и бранд позициониране на Gigaset и организация на медийни събития на компанията. Агенцията ще предоставя и стратегически консултации за комуникациите на Gigaset в България.
Ardency Consulting ще следва корпоративните цели на Gigaset за позициониране на компанията на българския пазар като световен и европейски лидер при DECT телефоните.
Gigaset Communications избра Ardency Consulting заради богатия опит на агенцията в обслужване на ИКТ и технологични компании. Сред клиентите на Ardency Consulting са водещи международни компании като HP, Oracle, EMC, Kapsch и DAIKIN.
От 2010 г. Ardency Consulting пое бизнеса на Martrix International в България. Martrix International е водеща европейска компания за PR и маркетинг комуникации, лидер в предоставянето на комуникационни решения и стратегии за работа с нови медии в Централна и Източна Европа.
###
Ardency Consulting е консултантска компания за пълно обслужване в областта на маркетинг и PR комуникациите, която предлага на публични и бизнес организации развитие и реализиране на комуникационни стратегии. Агенцията обслужва корпоративни и публични организации от B2B2C сектора. Повече за Ardency Consulting може да откриете на www.ardencyconsulting.com 

Gigaset Communications GmbH е един от най-големите световни производители на безжични телефони и е пазарен лидер при DECT телефоните в Европа. С централа в Мюнхен, компанията развива, произвежда и дистрибутира продукти с високо качество под марката Siemens Gigaset. Продуктовата гама на Gigaset включва телефони за фиксирани мрежи и устройства за VoIP. Основната продуктова линия на Gigaset е разположена в Бохолт, Германия, където продуктите на компанията се произвеждат според най-строгите стандарти за качество и опазване на околната среда. Gigaset Communications притежава лиценз за търговската марка Siemens

Допълнителна информация за медиите е налична на http://www.gigaset.com/press 
Повече за Gigaset Communications може да откриете на http://www.gigaset.com 

За повече информация: 
Ивайло Борисов 

Ardency Consulting 
18 Prof. Dimitar Atanasov, office 8 
Tel: +359 2 958 23 19 
Mobile: +359 887 40 83 86 
E-mail: i.borisov@ardencyconsulting.com

 

 

Leave a Reply