ARUNA PR Advisory със златна статуетка от международните награди MarCom 2017

ARUNA PR Advisory I Елица Винярчек I 2.11.2017

Агенцията е единствената българска компания с отличие от тазгодишното издание на конкурса.

Гр. София, 2 ноември 2017 г. – Българската комуникационна агенция ARUNA PR Advisory беше отличена със злато от международния маркетинг и ПР конкурс MarCom, който се проведе за тринадесета поредна година. Екипът на агенцията беше награден в категорията „Печатни медии/креативност/прессъобщение“ за кампанията „Shapes in Grey официално“, реализирана по повод на едноименния видео рилийс на българската метъл група Odd Crew.

Това е единствената българска награда в тазгодишното издание на конкурса, който отличава най-креативните постижения на професионалисти в областта на разработването, създаването и управлението на маркетинг и комуникационни материали и кампании. Участниците включват корпоративни маркетинг и комуникационни отдели, рекламни и ПР агенции, продуцентски компании и фрийлансъри. В състезанието тази година участваха близо 6 500 заявки във всички категории (печатни, уеб, видео и стратегически комуникации), а журито оцени проекти от САЩ, Русия, Великобритания, Канада, Турция, Германия, Индия, Сингапур, Дания, Холандия и други.

„Не е тайна, че метълът отдавна се превърна в глобален феномен. Това се дължи на огромното доверие и сплотеност между групите, феновете и всички останали, които по един или друг начин изповядват вярата на силните неподправени усещания“, коментираха от Odd Crew. „Затова е страхотно да видим един от нашите партньори да получи международно признание за невероятната си работа и креативност.“

„Това е огромен успех за нас и показва колко много сме постигнали като агенция за пет години. Докато останалите ни кампании говорят сами за себе си, подобни награди са доказателство, че знаем как да постигаме реални резултати както за нашите клиенти, така и за нас“, допълни Елица Винярчек, основател на ARUNA PR Advisory.

Наградите MarCom се организират и журират от Асоциацията на маркетинг и комуникационните професионалисти (AMCP) – международна организация с 23-годишна история, оценила над 200 000 проекта от създаването си. Можете да намерите списък на всички победители на www.marcomawards.com.

Leave a Reply