Автомобил зарадва един от посетителите на Автомобилен салон София 2013

Големият финал на автомобилното изложение приключи с избор на Мис Автосалон, награди и много продадени автомобили

Николай Христов от София спечели избрания от него Peugeot 301 ACTIVE в голямата томбола на автомобилното изложение. Събитието (http://sofiamotorshow.eu/), което се провежда за 21 път събра рекорден брой посетители и регистрира завидно количество продажби. Печелившите в томболата бяха изтеглени от най-малките малки посетители на изложението, които се “гмурнаха” в басейна с над 30 000 попълнени анкетни карти. Възстановен бе и конкурсът Мис Автосалон, печелен преди години от Вили Сечкова. В надпреварата участваха 26 красавици от всички щандове на изложението. За Мис Автосалон 2013 бе избрана 21 годишната Габриела Генчева от щанда на Great Wall. „Избирайте българското, защото е качествено!“ призова тя вземайки наградата си – уикенд в луксозния хотел Президиум в Ловеч, осигурен от Литекс Мотърс. Транспортът на красавицата и нейния спътник ще бъде осигурен от Киа Мотърс България. Професионална фотосесия с моделите на Мазерати, със съдействието на Ауто Италия спечелиха подгласничките в конкурса – Изабела Мицева от щанда на Chevrolet и Мария Петрова от щанда на Fiat и Alfa Romeo.
Останалите печеливши в голямата томбола грабнаха едноседмичната почивка в Кушадасъ в открития през май 2013 хотел Palm Wings Beach Resort & Spa Kusadasi 4* De Luxe (Ивелин Иванов), навигация GARMIN осигурена от Техномаркет (Милена Пенчева) и две награди осигурени от КАТ-Пътна полиция и Българска асоциация на пострадали при катастрофи.
На церемонията в Интер Експо Център – София (http://iec.bg/)бяха обявени и печелившите във Facebook играта “Ела, снимай се и спечели!” Двата таблета осигурени от Техномаркет бяха връчени на Ива Маданска и Цветан Близнаков!
Мартин Кадинов от Гейминг Ентъртеймънт връчи наградите на победителите в първият в България ТУРНИР ПО GRID 2 на Playstation 3. Организиран от с партньорството на Rseat, Logitech, турнира предизвика наистина голям интерес.
“Изложението е много привлекателно, професионално организирано и все повече се доближава до прочутите европейски автомобилни салони.” заяви по време на своето посещение Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое. Посетителите на автосалона видяха 35 автомобилни премиери за България, 15 нови модели, 13 нови модификации и 24 фейслифта на модели.
Галерия от всичките дни на 21-ия Автомобилен салон София 2013 можете да разгледате на https://www.facebook.com/media/set/?set=a.587093504664411.1073741835.198688913504874&type=3.

Leave a Reply