Автомобилът се купува в състоянието, в което е

АутоЕксперт Интернешънъл I 7.08.2012

07.08.2012
АутоЕксперт Интернешънъл ЕООД
гр. София, бул. Скобелев 27
тел: 0884 66 22 65

“Автомобилът се купува в състоянието, в което е”- изречението, което отнема правата ни, като купувачи на автомобили

В разгара на лятото, в сезона на пътуванията, от съществено значение е състоянието на личния ни автомобил. Това е и времето, в което се продават и купуват най-много автомобили. Масово хората обръщат внимание на автомобила си, дали заради предстоящото пътуване или с цел продажба и съответно покупка на нов. При закупуване на автомобил, един от най-големите страхове, е свързан с опасността да попаднем на кола, която е удряна и после набързо “оправена” с цел – печалба. Проблемът е, че често с цел продажба в България се вкарват направо "помляни“ и "усукани" коли. Взети от чужбина на безценица и оправени през пръсти от родните майстори, тези автомобили обикновено се продават на цени, по-ниски от нормалното и примамват купувачите. Валидно е правилото: “Автомобилът се купува в състоянието, в което е”, т.е. отчита се моментното състояние на даденото превозно средство. По този начин освен, че може да се превърне във финансово бреме за джоба ви, съществува съвсем реален риск, такъв неизправен автомобил дори да застраши вашия живот.

За да се застраховате от подобна некоректност, можете да потърсите специалист, който да ви консултира и да ви спести пари и редица нерви и неудобства. Една от малкото фирми, които предлагат подобен тип консултация е фирма АutoExpert International Ltd (AEI). Основана през 1992 г., тя се е наложила като лидер в изготвянето на автотехнически експертизи и предоставяне на информация за автомобили. Мотото и гласи: “Истината за Вашия автомобил”.

Е, ако желаете да разберете какво е реалното техническо състояние на Вашия автомобил или на този, който желаете да закупите можете да получите повече информация на http://www.sale-autos.com/.

АutoExpert International Ltd (AEI) е основана 1992 г. и се е наложила като лидерът за България за предоставяне на информация за автомобили и за изготвяне на автотехнически експертизи. Мотото на фирмата е “Истината за Вашия автомобил”. Сред най-използваните услуги са: Разпространение на каталозите Шваке, Сертифициране качеството на автомобили, Международна Мрежа от Независими Авто Експерти (International Network of Independent Auto Experts – INIAE), редица безплатни Интернет сайтове и приложения и много други. 

Leave a Reply