Азис се сбогува с PRO.BG

www.vsekiden.com | Яна Донева | 2010-01-15 

Иван и Андрей му подадоха ръка

АзисСигурно никога няма да разберем защо едно рейтингово предаване, каквото беше “Вечерното шоу на Азис”, трябваше да слезе от екран, но е факт, че Азис от вчера отново е само певец. След две години водене и няколко сменени визии, Васко се завръща в клубовете, за да изпълнява хитовете си, сред които и новата му песен “Бивши”. Официалната версия на PRO.BG за спирането на шоуто е “по финансови причини”, но това звучи малко странно, предвид съкращенията, които там вече бяха реализирани, махайки Дани Милев и бенда му.
В същия момент от продуцентската компания Old School Productions твърдят, че последните месеци предаването е било с двоен рейтинг, а това означава и много реклами, т.е. Азис е носил доста пари на телевизията. И именно в това несъответствие се прокрадва слухът, че румънските консултанти, които менажират медията, отдавна са вдигнали мерника на ромския певец, и е било въпрос на месеци да го свалят от програмната схема. Друга широкотиражирана версия е, че телевизията се опитва да освободи максимално средства, които ще са й необходими при закупуването на bTV, а Азис все пак излиза скъпо на медията и оттук е продиктувано решението да се разделят с него. Каквато и да е истината по-важното е, че такова шоу вече няма, а мнозина твърдят, че е било по-гледано дори от това на Слави.
“Засега вечер ще въртим най-доброто от ”Шоуто на Азис” и това ще продължи до февруари, а след това ще видим с какво ще запълним сегмента”, казаха за “Всеки ден” от PRO.BG, но не пожелаха да коментират дали съществува опция Васко все пак да остане лице на телевизията, макар и в друг формат. Докато се чудят какво да правят, Иван и Андрей вече дадоха заявка, че биха искали да работят с певеца под някаква форма и това се чу снощи в тяхното шоу по Нова. Двойката на два пъти декларира интерес към Азис, като той само се усмихна. “Те наистина заявиха снощи, че биха работили заедно с него, но до никакви конкретни предложения не се е стигнало. Дори и да има не се знае дали Азис ще приеме. Факт е, че го харесват като водещ и лице, но тепърва ще мислят дали и къде би се вписал”, обясниха от PR-отдела на “Междинна станция”.
Нико Тупарев от Old School категорично заяви пред “Всеки ден”: Решението за падането на предаването е изцяло на телевизията и мисля, че все пак шоуто изпълни своето предназначение”.
Азис от своя страна призна снощи, че екранът ще му липсва и го предпочита пред пеенето в клубове, но засега ще се съсредоточи върху музикалната си кариера. Загатна и че вече има някакви предложения, но нито едно от тях не е “неговото”. Дали сред тях не е ново предаване с Нико Тупарев или пък шоу по bTV след часа на Слави, само времето ще покаже.

Оригинална публикация

Leave a Reply