Азис спазарен за водещ на “Байландо”

в. Уикенд | 09.07.2010 

Нова телевизия наема Василка без пари

Азис ще бъде водещ най-новото шоу в ефира на Нова телевизия, наречено "Байландо", научи "Уикенд". Предаването ще стартира през есента, а кастингите за участниците започнаха още в края на месец юни. С амбициозното риалити медията се опитва да повъзвърне някоя точка към трагично срутилия й се рейтинг.
Костинбродският славей бил един от най-нахъсените кандидати за водещи и вкарал в действие всичките си връзки, за да се докопа до национален ефир. Перхидролената Василка копнеела за тв изяви, след като вечерното й шоу по Про.бг беше свалено заради нисък рейтинг. Напъните на Азис явно са подействали върху продуцентите на шоуто, които са го избрали за лице на предаването. Договорът ще бъде подписан до няколко дни. Според запознати Азис склонил да се изявява срещу повече от символична сума. За него просто било важно да е на екран!
Освен перхидроления фолкаджия на сцената постоянно присъствие ще има и квалитетно жури. За негови членове се спрягат имената на естрадната звезда Лили Иванова и треньорката Нешка Робева. "Желязната лейди" има солиден опит в подобни тв формати, тъй като се изявяваше в журито на първия сезон на "Денсинг Старс" и "ВИП денс".

Стр. 79

One Response to “Азис спазарен за водещ на “Байландо””

  1. байландо « Эхо блогосферы Says:

    [...] PRnew.info Team пишет: Уикенд | 09.07.2010 Нова телевизия наема Василка без пари Азис ще бъде водещ най-новото шоу в ефира на Нова телевизия, наречено «Байландо«, научи «Уикенд». Предаването ще стартира през есента, а кастингите за участниците започнаха още в … [...]

Leave a Reply