b2b Magazine на борда на две чуждестранни авиокомпании

b2b Magazine I 12.05.2011

Пътуващите в бизнес класа на турските авиолинии и на унгарския превозвач Малев четат българското издание

Българското бизнес издание b2b Magazine полита с две чуждестранни авиокомпании – Турските авиолинии и унгарската Малев.

Списанието се разпространява в бизнес класа на двата превозвача в полетите от и за София. Изданието присъства и във ВИП салона на Суиспорт на летище София.

Бизнесмените, които пътуват често по дестинациите, обслужвани от двете елитни авиокомпании ще могат да прочетат статиите от b2b Magazine, тъй като списънието излиза на два езика – не само на български, но и на английски. Освен това в хартиен вид то се разпространява над 500 места в страната, сред които са посолства, министрества, бизнес центрове, престижните хотели и др.

b2b Magazine е и най-четеното онлайн бизнес списание в България. Тиражът достига 200 000 месечно от дигиталното и хартиеното издание. Медията има силно присъствие в мрежата на собствен домейн и собствена онлайн платформа за по-удобно четене и разглеждане на всеки нов брой. b2b Magazine е първото българско списание и изобщо печатна медия у нас, която има своя версия за iPad, iPhone и Android, както и за новите таблети, които излизат на пазара.

Допълнително към основното издание излиза и ново, посветено на правото и бизнеса – b2b Legal в 32 цветни страници.

Голямата тема на новия брой в b2b Magazine за май е „Card 2.0 или бъдещето на кредитните карти”, като списанието подробно разнищва и въпроса с минималната работна заплата; икономиките, които са твърде големи, за да фалират и най-популярните приложения за пътуване.

Leave a Reply