БАПРА удължава срока за подаване на заявки за участие в конкурса BAPRA Bright Awards

www.prkernel.com | 2010-03-29

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) удължава срока за подаване на заявки за участие в конкурса BAPRA Bright Awards. PR агенциите и вътрешните отдели на компании могат да се включат в конкурса на www.brightawards.eu до 11 април 2010 г. включително. Кандидатурите с обем не повече от 2 стр. ще бъдат разглеждани и оценявани от изцяло международно 7 членно жури с президент легендарния авторитет в PR бизнеса Пол Холмс.
„Решихме да удължим с цяла седмица срока в пилотното издание на BAPRA Bright Awards, за да дадем възможност на повече колеги да участват. Изискванията към кандидатурите са строги и търсим наистина ефективни кампании, които се отличават на нашия пазар.”, сподели Максим Бехар, председател на БАПРА.
В BAPRA Bright Awards могат да се включат всички PR агенции с кампании, организирани в през календарната 2009 г. Специална категория дава възможност за включване в надпреварата за наградите на вътрешно-комуникационни отдели на компании или организации. Подробна информация за първото издание на конкурса, критериите за оценка, сроковете и членовете на журито може да бъде открита на www.brightawards.eu.
BAPRA Bright Awards е първият PR конкурс у нас, в който изцяло международно жури ще оценява постиженията в сферата. Успоредно с председателя Пол Холмс в журито членуват Ричард Хоутън – председател на международната асоциация на PR агенциите ICCO; Божо Скоко – член на управителния съвет на хърватската PR асоциация; Салвадор да Кунха – председател на португалската асоциация на комуникационни и PR консултантски компании APECOM; Петър Шелес – председател на унгарската асоциация по PR PRSA и Теодор Фролю – председател на румънската асоциация на PR агенциите.

Оригинална публикация

Leave a Reply