Бареков напусна бТВ

Human Capital I 2009-11-23

Взех своето съдбоносно за мен решениe да приема много висок ръководен пост на друго място, казва Бареков

Николай БарековВодещият на „Тази сутрин” по бТВ Николай Бареков напусна телевизията, където седем години не слизаше от екран. В прощално писмо, публикувано на блога му www.barekov.btv.bg, журналистът обяснява, че през последната година са зачестили интересните предложения към него от авторитетни медии у нас и в чужбина.

„Познавам добре спецификата на журналистическия занаят, но дойде време и искам да овладея и изкуството да създаваш и управляваш голям проект в медиите”, пише Бареков. „Взех своето съдбоносно за мен решениe да приема много висок ръководен пост на друго място, а преките ми ръководители от бТB приеха с разбиране и добро отношение, присъщо само на най-голямата медия, моето желание", допълва Бареков.

"Обичам битките и предизвикателствата и живея с тях. Знаят го приятелите ми, знаят го и враговете ми. Скоро време ще научите много интересни неща за новите ми творчески проекти. Нека Бог да ми е на помощ! Благодаря на семейството си и приятелите ми, които подкрепиха моето решение. Надявам се майка ми да е доволна, защото спазвам заръката и – да си тръгна от едно място, когато съм на върха. Горд съм, че съумях да сляза от вашия екран, когато съм част от най-силния и дълготраен публицистичен проект в историята на нашата телевизия" – завършва Бареков.

Оригинална публикация

Leave a Reply