БДВО събра 4310 лева за закупуване на книги за своята библиотека по време на Коледно парти 2010

БДВО I 10.12.2010

Средствата бяха събрани от благотворителен търг на шаржове с лични послания на няколко от най-авторитетните PR специалисти в България, както и от входни билети

Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) успя да събере общността на PR специалистите в България на своето Коледно парти на 2 декември в София и да ги убеди с благородна кауза да помогнат за закупуване на книги, посветени на публичните комуникации, за библиотеката на дружеството, която всеки член на БДВО може да използва безплатно.

Благотворителен търг на шаржове на осем от най-известните и авторитетни PR специалисти в България, с лични послания от всеки от тях, предизвика небивал интерес и ожесточено наддаване, и успя да събере 3180 лева. Шаржирани от художника Миро Зарев бяха Александър Дурчев, Александър Христов, Десислава Бошнакова, Максим Бехар, Любомир Стойков, Мария Гергова, Нели Бенова и Николай Неделчев.

На Коледното парти присъстваха над 160 човека, които се забавляваха, запознаваха и обменяха мисли по лични и професионални теми. С тяхна помощ събрахме още 1130 лева от входни билети. Много от гостите дариха и свои лични книги за библиотеката на БДВО.

Общата сума, която БДВО успя да събере за закупуване на книги е 4310 лева.

За доброто настроение на гостите се погрижи групата за етно африканска музика Yambadon, с чиято "Черна музика" PR специалистите се противопоставиха на "Черния PR". Студентско сдружение PRaxis спомогна професионално за бързата регистрация на гостите, за организацията на гардероба и за провеждането на благотворителния търг.

За следващата 2011 година от БДВО обещават още много както професионални, така и неформални събития за общността на PR специалистите в България. 

Leave a Reply