БДВО събра PR специалисти на специално swing коледно парти

Dnevnik.bg I 13.12.2012

На 5 декември 2012 г. се проведе традиционното Коледно PR парти, организирано от Българско дружество за връзки с обществеността. Посветено на коледна swing тематика, партито събра на едно място представители на PR агенции, компании, НПО и млади практици. Приветствие и пожелания за много нови партньори и успехи даде в началото д-р Александър Христов, Председател на БДВО. Вечерта продължи с много настроение, танци и приятни приказки между родните комуникационни специалисти.

Коледното Swingin’ парти бе сцена за изява и на младите практици в бранша, които гостите на партито имаха възможност да купят за един работен ден. Участие в аукциона "Купи талант за един ден" взеха шест млади дами и един джентълмен, представители на водещи PR агенции у нас. Това бяха Адриана Василева от IntelDay Solutions, Албена Милошева и Десислава Ангелова от All Channels Communication Group, Гергана Николова от CIVITAS България, Десислава Виткова от Go Green Communications, Иво Йотов от ROI Communication и Марта Маринова от United Partners.
Събраните от търга средства БДВО ще инвестира в професионалното развитие на бъдещите PR експерти, като им осигури обучения и професионална литература.

Гостите на партито бяха изненадани с няколко специални коледни подаръци. Късметлиите на вечерта получиха спа уикенд за двама в новооткрития хотел "Камелия" в Пампорово, осигурен от Дивайн Травел, както и специални подаръци за дома и офиса от Пощенска банка.

Хубавото вино бе осигурено от Мидалидаре, а за сладките изкушения се погрижиха 1001 рецепти. За доброто настроение на гостите се погрижиха и любезните домакини от Swingin’ Hall.

Оригинална публикация

Leave a Reply