“Би Ти Ви Екшън” привлича мъжете с жени и футбол

в. Труд | Иво АНГЕЛОВ | 22.01.2011 

Новият телевизионен канал "Би Ти Ви Екшън" стартира днес на мястото на "Про БГ".

Новият "играч" на екрана ще печели мъжката аудитория с футбол и… красиви жени! Още тази вечер блондинката Валентина Войкова ще започне да "души" и разследва в предаването си "Хрътките".
"Ще представяме различни истории, които остават в периферията и хората си казват за тях "Това не може да се случи на мен". Ще търсим изненадите и провокациите, но няма да има скандали", разкри за "Труд" бившата водеща на новинарската емисия по "Про БГ". В първото издание на едночасовото предаване, което ще се излъчва всяка събота и неделя, ще бъде показан материал за педофилията в интернет. "Всичко ще е като риалити – от регистрацията в чата до срещата между мъж и непълнолетно момиче", казва Войкова.
Друга красива дама – брюнетката Мая Костадинова, ще води всеки делничен ден на живо "Код: Криминално". "В понеделник ще покажем майки, които изхвърлят бебета си. В следващи издания ще имаме живи връзки от местопрестъпления и гости в студиото", разказва Костадинова. "Би Ти Ви Екшън" ще печели зрители още с футболните мачове от българската "А" група, Шампионската лига и Лига Европа.

Стр. 20

Leave a Reply