PR-ката на Доган става зам.-министър на културата

www.ruse24.bg | 14.06.2013 

Новият заместник-министър на културата Велислава Кръстева 9 години ръководеше звено "Връзки с обществеността и пресцентър" на Движението за права и свободи.Кръстева е завършила Нов български университет – като магистър по "Политология", има бакалавърска степен по икономика и управление в социално-културната сфера от Югозападния университет "Неофит Рилски". През 2004 г. е назначена за шеф на пресцентъра на ДПС.
Във вече несъществуващия вестник "Експрес" Кръстева имаше авторска колонка "Сексът и властта".
Работила е и като говорител и член на Централна избирателна комисия за местни избори, и като редактор в "Монитор", "Стандарт", Дарик радио.
В периода март 1999 – август 2001 г. заема длъжността на главен съветник в 38-мо Народно събрание.
През февруари тези година Кръстева публикува в блога си пост със заглавие "Quo vadis, Трифонов", провокирано от гостуването Метин Енимехмедов в "Шоуто на Слави" (Метин е брат на нападателя на Ахмед Доган Октай Енимехмедов и в предаването прочете писмо, написано от Октай до тв водещия).
Обръщението на Кръстева завършва многозначително: "И от сега си знам, че трябва да очаквам отново, в някоя късна вечер да ми позвъниш и да ми кажеш, че е много важно да се чуеш с Ахмед. Няма да ти вдигна, Дълъг".

Leave a Reply