Бившата тв водеща Иванка Вакареева става пиар на ГЕРБ в гр. Гоце Делчев

в. Струма, Благоевград | Краси ТЕРЗИЕВА | 14.03.2011 

Иванка Вакареева, бивша телевизионна водеща в кабелна телевизия в Гоце Делчев, поема пиара на общинската структура на ГЕРБ в града. Младата дама до дни ще получи заповед за назначение, парафирана от областния координатор Костадин Хаджигаев, съобщиха от общинското ръководство.
Миналия ден Иванка Вакареева направи прощъпалника си в новото политическо поприще, като заедно с лидера, депутата Георги Андонов, и членовете на новия-стар общински съвет участва в няколко мероприятия, организирани от ГЕРБ – Гоце Делчев.
Доволни сме от избора на Ваня Вакареева, считаме го за добро попадение, тъй като тя има опит да се справи успешно както с ежедневните си задължения, така и с многото работа, която я очаква в предстоящата предизборна кампания за президент и местни органи на властта, коментира депутатът Георги Андонов.
Поради настъпили разногласия в общинското ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев, както писа "Струма", от поста председател и общински съветник в ОбС се оттегли досегашният лидер Ангел Плевнелиев. На негово място с временен статут до провеждане на отчетно-изборна конференция структурата оглави депутатът Георги Андонов, като на мястото на оттеглилите се също от ръководството секретар Георги Смилев и Вили Томопуло бяха избрани нови хора.

Стр. 1, 4

Leave a Reply