Бившият губернатор Д. Годинова стана представител на пиар агенция

в. Струма, Благоевград | 03.05.2012

Председателят на Общинския съвет в Дупница Ивайло Константинов, който е собственик на най-голямата транспортна фирма в България “Юнион Ивкони", обзавежда офис в града специално за бившия заместник-управител на Кюстендилска област Даниела Годинова. Популярната дама политик мъкнеше сама огромна саксия, за да разкраси модерното бизнес помещение, което е разположено в самия център.
Всичко, каквото правя, ще оповестя на официалното откриване и там ще дам отговор на всички въпроси.
Даниела Годинова се видя принудена да се върне в частния бизнес, след като бе временен губернатор, и ще ръководи пиар агенция. Една част от офиса ще бъде на Ивайло Константинов, който й възложил да сключва договори с фирми, наематели на МОЛ-а, който строи в центъра на Дупница. Тя ще ръководи и част от бизнеса му, като офисът ще се ползва и от двамата.
Пиар агенцията е собственост на пловдивчанин. Не ми е удобно да му звъня, за да го питам мога ли да дам информация за него, защото са празници и може би е някъде на почивка. Но той ще дойде на откриването и вие може да му задавате всякакви въпроси, измъкна се деликатно от отговорите като истински пиар Даниела Годинова.

Стр. 1, 5

 

Leave a Reply