Бизнес форум MySuccess.bg in Education ще отличи предприемчиви студенти със стипендия за обучение

Комуникационна агенция PRoWay I 27.01.2011

На 26 февруари в София участниците във Форума ще имат възможността да се срещнат с водещи млади мениджъри, завършили образованието си в България, и да се запознаят с техния опит и идеи

Списание ENTERPRISE, съвместно със CEED България (Център за развитие на предприемачеството), организира Форум MySuccess.bg за предприемчиви студенти. Събитието се подкрепя от Студенския съвет на Софийския университет и Министерство на образованието и науката и ще се проведе на 26 февруари 2011 г. (събота) в Аулата на СУ ”Св. Климент Охридски”. Събитието е продължение на изключително успешните форуми MySuccess.bg, проведени през 2010 година, представящи добрите практики от българския бизнес в различни сектори.
 
Форум „MySuccess.bg в образованието“ е насочен към студенти от 3-ти и 4-ти курс на университетите в България и такива, които развиват собствен бизнес.
 
Лектори ще бъдат Меглена Кунева, един от най-успешните български политици, Райна Миткова-Тодорова, управител на EOS Matrix, Преслав Павлов, мениджър на ITO отдел (Infrastructure Technology Outsourcing) на HP Global Delivery Center, Любомир и Николай Галчеви, управляващи „Галчев Холдинг“ и др.
 
Форумът е фокусиран към добрите практики и успешен опит на бизнеса, и ефективното му партньорство с образованието в България. Специален Networking Панел ще даде възможност на участниците да проведат лични срещи с лекторите и да представят своите CV-та и креативни идеи.
 
Ще бъде проведен и конкурс за отличаване на 10-те най-успешни студенти, участници във Форума, които ще получат стипендия за обучение в програмата за мениджмънт и предприемачество на CEED „TOP Class+”. Всяка стипендия е на стойност от 4000 лева. Победителите ще бъдат избрани чрез конкурс, чието жури ще бъдат лекторите на форума. Кандидатите ще трябва да напишат и изпратят есе на тема ”Защо искам да управлявам компанията…?”. Стипендиите са предоставени от HP България и други компании.
 
По време на форума ще се проведе и паралелен Master Class за успешен мениджмънт, в който ще може да се обучава всеки студент срещу такса от 25 лева, като одобрените участници ще получат безплатно 1-месечен абонамент за бизнес изданието ENTERPRISEInvest.
 
Участието на студенти във форума MySuccess е безплатно и се осъществява само след предварителна регистрация.
 
Форум MySuccess.bg за предприемчиви студенти има подкрепата на Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, Фондация Start Up и други.
 
Бизнес форум MySuccess.bg in Education се провежда с Генералната подкрепа на М-Тел.
 
За инфомация и регистрация:
За медийни запитвания:
 
Надя Гогова                                                          
 
Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg
 
Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager
 
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
                   + 359 (888) 889 811
E-mail:      stoyanov@proway.bg

 

 

Leave a Reply