БНР представи нова визия

в. Дума | 24.01.2011

Българското национално радио представи новото си модерно лице на 20 януари в Първо студио на медията в присъствието на водещи рекламни и ПР агенции, журналисти и рекламодатели. Гостите на събитието се запознаха отблизо със студийните комплекси и музикалните състави на националното радио. Биг бендът, който навърши 50 години и е с нов диригент Антоний Дончев, бе дирижиран от дългогодишния си ръководител Янко Миладинов. Със свои изпълнения участва и вокална група "Радиодеца" с ръководител Елина Тодорова.
Генералният директор Валери Тодоров поясни, че в обновения сайт е акцентирано на факта, че БНР е първото радио у нас както исторически, така и по слушаемост. Той изтъкна високия процент хора, които го слушат в чужбина. Тодоров се похвали, че медията е най-големият продуцент на музикални и драматургични произведения. Архивът на радиото пази звуковата памет на България, а първото цифрово излъчване на програмите му е през 2008 г., допълни Тодоров.
"Рекламно-издателската къща" на радиото представи нов подход в предлагането на реклама. Медията развива активна издателска дейност, чрез която предлага нови атрактивни маркетингови и ПР подходи. Новият модел ще улеснява бизнес партньорите в изготвянето на кампании.

Стр. 5

 

Оригинална публикация

Leave a Reply