БНТ Изхвърля Камен Воденичаров, “Шоуто на канала” е под въпрос

в. Show | 15.08.2012

 

В телевизията чакат Вяра Анкова, за да обявят промените в програмата 

От новия сезон актьорът Камен Воденичарове няма повече да води своя рубрика в "Неделя хЗ"за сметка на напористия Александър Сано. Под въпрос е и дали Шоуто на Канала"ще продължи съществуването си. но Мира Добрева може и да се задържи на екран веднъж седмично следобед.
Нищо обаче още не е решено със сигурност, тъй като става дума за предложения на програмния съвет на телевизията, които предстои да бъдат приети. Шефката на БНТ Вяра Анкова тепърва ще обсъжда промените както с колегите си в телевизията, така и с потърпевшите страни. Пред кабинета й от понеделник се вие опашка от застрашени от изпадане продуценти, тъй като Анкова се върна от дълъг отпуск на 10 август. Нейния подпис чакат и договорите за "Под прикритие", снимките на чийто трети сезон бяха отложени с близо три месеца.
"Каквото и да е намислила Севда, този път няма да стане. Всеки, който влезе в кабинета на Вяра, успява да се разбере с нея и дори някое предаване да бъде свалено; на продуцентския му екип ще бъде възложено друго", казват от БНТ.
Самият Сано признава, че е получил зелена светлина за свой тв проект. "От 6-7 месеца съм готов, на финалната права съм, но още не съм подписал договора. Музикален тип предаване ще е, от края на септември трябва да тръгне. Не мога да издам подробности, но ще е музикална класация’ казва добилият популярност като Косъма актьор. Докато не се произнесе Вяра обаче, не може да се твърди, че предаването му ще е за сметка на водения от Кацко музикален блок в "Неделя хЗ". Камен Во пък отказва да коментира ситуацията, докато не мине срещата му с директорката на държавната телевизия.

Стр. 8

Leave a Reply