БНТ обяви конкурс за интериор на студио 5

в. Дума | 11.06.2012

Конкурс за интериор и декори на емблематичното си Студио 5 обяви Българската национална телевизия. Надпреварата започна от 5 юни, а заявки за участие се приемат на сайта info@tvstudio5.com от 1 до 15 юли. За конкурса БНТ ще си партнира със Sofia Design Week.
ДУМА припомня, че в студиото се снимат сутрешните блокове “Денят започва" и “Денят започва с култура", както и продукцията “Малки истории".
Желаещите да участват в надпреварата могат да се запознаят с обстановката в студиото на 18 и 19 юни, когато БНТ е обявило дни на отворените врати в Студио 5. Победителят в състезанието ще получи 3000 лв. За второто място са предвидени 1500 лв., а третият отличен ще си тръгне с 500 лв., съобщават от националната телевизия. В журито, което ще оценява проектите, участва директорът на “Програма БНТ 1" Севда Шишманова,
както и Албена Колчакова, която е продуцент на “Денят започва". В състава е и Боряна Зафирова от Sofia Design Week, сценографът Никола Тороманов, главният режисьор на БНТ Дамян Петров, както и архитектите Даниела Топалова и Димитър Славчев.
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 20 юли. Повече информация за условията за участие в конкурса можете да бъде намерена на www.tvstudio5.com.

Стр. 5

 

Leave a Reply