БНТ обявява конкурс за външни продукции

БНТ I 13.12.2010

Анализът на програмната продукция на БНТ 1 показва, че в действащата програмна схема има дефицит на развлекателна продукция, нови жанрови формати, както и формати и предавания за детската и младежка аудитория.
Задълбоченият преглед на интереса на целевите групи към БНТ отчита, че в програмата на обществената телевизия отсъства продукция за възрастовите групи 18-34 години и по-широката 18-49 години.
В тази връзка БНТ обявява конкурс за нови програмни позиции, които ще разширят традиционната аудитория на БНТ и ще предложат съдържанието. Изборът за обявяване на крос медия позиции показва новаторския подход на БНТ програмирането, продукциите ще обновят съдържанието чрез участието на доказани на медийния пазар екипи и ще развият и разширят интереса на рекламодателите.
Конкурсът ще се проведе по регламента и правилата за включване в програмите на БНТ на предавания създадени от независими продуценти. Повече за условията на конкурса можете да намерите ТУК.

Конкурс за подбор за включване в програмите на БНТ на нови предавания, създадени от български независими продуценти за одобрените от УС на БНТ програмни позиции   103.96 KB

 

Оригинална публикация

Leave a Reply