БНТ връща Кристалина утре

в. Телеграф | Лео БОГДАНОВСКИ | 2010-02-13

Еврокомисарят си идва за концерта "Всичко е любов" в Модерен театър

Кристалина Георгиева се връща в България за първи път откакто стана еврокомисар утре.
Вицепрезидентът на Световната банка се отзова на поканата на БНТ да стане патрон на благотворителния концерт "Всичко е любов", който ще се проведе на 14 февруари от 17,30 часа в Модерен театър в София.

Xaити

Приходите от рецитала ще бъдат дарени в помощ на децата от Хаити. Това е първото събитие, кое то ще се проведе под патронажа на Кристалина Георгиева, откакто е еврокомисар Тя си идва специално за концерта и ще присъства на него, подчертаха организаторите от БНТ, които ще го излъчват директ но на живо. След официалната част към 18,30 тя ще отдели половин час във фоайето на Модерен театър за среща с медиите и ще отговори на въпросите на журналистите.

Звездите

На сцената на "Всичко е любов" ще пеят българският представител на "Евровизия" Миро, Милена Славова и "Ревю", "Сигнал", Дони и Нети, Насекомикс", Free Society, Вяра Пантелеева, Мишо Шишков, Борислав Бояджиев и Гришата Георгиев от "Нощни птици", тенорът Антонио Патарузлиев, Георги Дюлгеров, Ели Раданова и Деница от "Мюзик айдъл", а ще танцуват Studio Dance Zone. Водещи на програмата ще са звездите на Модерен театър – Искра Ангелова, Стефания Колева, Иван Радоев, Иван Бърнев, Маргита Гошева, Кристина Янева и Явор Бахаров. както и младите актьорски попълнения Ованес Торосян, Благой Бойчев, Ивайло Драгиев, Милко Йовчев и Асен Блатечки.

Стр. 55

Leave a Reply