“Бон апети” отива в Нова тв

в. 24 часа | 31.03.2011

 

Същото кулинарно предаване, което дълги години вървеше по Би Ти Ви, сега се мести в "Нова". Водещ обаче няма да е Иван Звездев, който сега готви в "Кухнята на Звездев" по Би Ти Ви. В шоуто уменията си този път ще показват мъж и жена, които не са се появявали на тв екрана – Лора и Стоян.
Тя е работила в голям ресторант и предпочита здравословната кухня. Той е живял в Америка и точно там започва да се занимава с кулинария.
Продуцентите на "Бон апети" от "Супер Нова" ООД няма да запазят същия формат. Освен че ще готвят в студиото, двамата водещи ще излизат и извън него – да пазаруват и да показват добри магазини, ресторанти и сладкарници в страната.
"Кухнята на Звездев" и "Бон апети" няма да влязат в пряка битка, защото ще бъдат излъчвани в различно време. Първо е кулинарното шоу на "Нова", което тръгва веднага след сутрешния блок в 9 ч и ще продължи до 9,30 ч. Точно тогава започва да готви и Иван Звездев, но по Би Ти Ви.
Заради "Бон апети" предаването на Гала "На кафе" ще бъде излъчвано с 15 минути по-късно – от 9,30 ч, и ще продължи до 11 ч, както е и сега.
"Бон апети" тръгва по Нова тв от 11 април всеки делничен ден.

Стр. 29

Leave a Reply