Bulgaria ON AIR търси външни продуценти

www.bgonair.bg I 1.03.2016

Телевизията дава шанс на млади творци с неоткрит потенциал

Национална телевизия Bulgaria ON AIR, която от есента на 2015 г. започна да се развива като политематичен канал, обявява конкурс за външни продуценти. Медията търси оригинални авторски идеи за информационни, развлекателни, лайфстайл и магазинни предавания, интересни и полезни за широката аудитория. Концепциите трябва да бъдат подплатени и с визия за реализация.

Конкурсът е отворен за всички творци, които искат да се развиват като телевизионни продуценти, като по-важният критерий от опита е добрата идея.

„Основният ни приоритет в Bulgaria ON AIR е да даваме на зрителите не само качествено и полезно, но и разнообразно съдържание. Можем да го постигнем единствено чрез идеите на различни творци, които ще влеят пъстрота и богатство в програмата ни. Нямаме търпение да направим тази важна стъпка в развитието на Bulgaria ON AIR и да дадем шанс на млади продуценти с неоткрит потенциал“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на медийна група Bulgaria ON AIR.

Всеки, който има добра телевизионна идея и иска да стане част от промяната на облика на Bulgaria ON AIR, може да изпрати своята концепция на имейл programa@bulgariaonair.bg.

Оригинална публикация
 

One Response to “Bulgaria ON AIR търси външни продуценти”

  1. Daniel Says:

    Какво по-хубаво от това да се дава път на младите хора с идеи. Чудесен конкурс, чудесна възможност за талантливи хора.

Leave a Reply