Българин модерира в Давос PR дебата на годината

PR Kernel I 3.02.2011

Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за модератор на откриващия дебат на PR форума в Давос тази година. Дебатът е на тема „Новият PR срещу новия маркетинг“ и ще бъде между безспорните светила в тези два бизнеса – Пол Холмс и Гарет Джонстън.
Бехар бе сред лекторите на миналогодишния форум в Давос, когато за първи път PR експерти от цeлия свят се събраха да дискутират бъдещето на бизнеса веднага след Световния икономически форум в знаковия швейцарски курорт. Месеци по-късно той бе номиниран и избран в организационния комитет на форума, а тази година, освен PR дебата на годината, той бе избран да води и официалната церемония по награждаването на най-добрите PR експерти по време на галавечерята на форума.
PR форумът в Давос се открива на 17 февруари и ще продължи два дни. Тази година участниците са близо 350, което е почти двойно повече в сравнение с преди година.
Максим Бехар управлява вече над 10 години водещата PR компания в България M3 Communications Group, Inc., част от световната верига Hill & Knowlton, председател е на Българската асоциация на PR агенциите, а през ноември миналата година бе избран и за ковчежник на ICCO, най-голямата и най-влиятелната в света консултантска организация в сферата на PR бизнеса. Той е и единственият българин в организационния комитет на PR форума в Давос.
Пол Холмс е основател на The Holmes Report Group и експерт по PR с повече от 20 г. опит в списването и оценяването на PR техники и кампании. The Holmes Report Group организира най-престижните световни награди за постижения в областта на PR, SABRE Awards.
Гарет Джонстън е безспорен експерт по маркетинг с опит над 13 години, председател и член на съвета на директорите на Brainstore. През 2006 г. Гарет Джонстън става стратегически директор на MTS и управлява компанията до 2010 г.

Оригинална публикация

Leave a Reply