България се включва в глобалното парти

в. Дума | 27.06.2013 

Страната ни за първи път ще се включи днес, 27 юни, от 21 ч. в мащабния благотворителен проект, наречен The Global Party. АмбиЦиозната инициатива, създадена по идея на Лорд Стенли финк, стартира през 2011 г. в Лондон. Основната цел на кампанията е набиране на средства за благотворителни каузи.
Гостите на The Global Party 2013 – Sofia, Bulgaria, ще имат уникалната привилегия да бъдат в постоянен онлайн контакт със световния елит, събрал се едновременно в над 360 ексклузивни клуба. Домакин на събитието е ВESO bar I dinner, в ексклузивно сътрудничество с Brand Luxury Challenge – платформа за събитиен мениджмънт.
Като локален организатор разполагаме с правото да изберем към какъв социален проект да насочим акумулираните от събитието средства – Международната асоциация за борба с наркоманията и наркобизнеса към ООН ще подкрепи Общинския съвет по наркотични вещества, уточниха отговорните за инициативата у нас. Събитието следва Международния ден на ООН (26 юни) за борба със зависимостите.
Сред родните звезди, които подкрепят каузата, са Васил Петров, Камелия Тодорова, Орлин Горанов, Деси Тенекеджиева и Стоян Захариев, Румънеца и Енчев, Мария Илиева, Влади Ампов-Графа, Орлин Павлов, Вяра Атова, носителките на титлата "Мисис България" и др. Много политици, посланици, бизнес лидери и хора на изкуството също потвърдиха своето участие.
The Global Party всъщност е бляскава кампания, която се провежда едновременно в над 360 точки в повече от 120 града по целия свят. Идеята на инициативата е в рамките на 3 дни – между 27 и 29 юни – да се проведат паралелно всички събития, като така ще бъде реализирана глобалната благотворителна идея.

Стр. 28

Leave a Reply