Българска компания сред глобалните ТОП партньори за бизнес решенията на Microsoft

www.isystems.bg I 17.07.2014г. 

Intelligent Systems Bulgaria бе удостоена със званието „член на President’s Club for Microsoft Dynamics” за втора поредна година

Intelligent Systems Bulgaria – водещ внедрител на бизнес софтуер в България и региона, стана част от 2014 President’s Club for Microsoft Dynamics. Постижението е пряк резултат от усилията на компанията в предоставянето на иновативни бизнес системи за цялостно управление на процеси и ресурси.

С подобна титла софтуерният гигант отличава само 5% от най-успешните си Microsoft Dynamics партньори по света, достигнали високи бизнес резултати, впечатляващи нива на клиентска удовлетвореност и участвали активно в развитието на едноименните ERP и CRM решения.

Церемонията по награждаването се състоя на 14 юли, 2014г., във Вашингтон, Окръг Колумбия, по време на Worldwide Partner Conference (WPC) 2014 – най-голямата годишна конференция на Microsoft.

"Всяка година изказваме своята благодарност към ТОП Microsoft Dynamics партньорите по света за тяхното изключително представяне" – заяви Neil Holloway, Corporate Vice President, Microsoft Business Solutions Sales & Partners. "Всички те допринасят за цялостната екосистема и успешното развитие на бизнеса на клиентите, благодарение на усилена работа и богата експертиза. От Microsoft имаме честта да отличим Intelligent Systems Bulgaria за това, което са постигнали през последната година и да им благодарим за тяхната работа и подкрепа по отношение на бизнес системите Microsoft Dynamics.“

„Присъствието ни в този елитен клуб за втора поредна година е голямо признание за работата на целия ни екип.“, заяви Калин Цветанов, CEO на Intelligent Systems Bulgaria. „Като българска компания, да бъдеш рамо до рамо с най-големите Microsoft Dynamics внедрители от страни като САЩ, Русия, Великобритания и Германия, е показателно за нивото на професионализъм, с което всеки един от нас изпълнява своите задължения.“

За Intelligent Systems Bulgaria – http://isystems.bg

Intelligent Systems Bulgaria предлага професионални услуги по разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани системи за управление на бизнеса. Компанията е фокусирана върху ERP и CRM решенията Microsoft Dynamics и специфични браншови допълнения към тях. Екипът на Intelligent Systems Bulgaria е изграден от сертифицирани специалисти, натрупали значителен опит и ноу-хау при реализирането на повече от 200 проекта по внедряване на системите Microsoft Dynamics в организации от почти всички браншове в България и чужбина.

За Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics е набор от иновативни софтуерни решения, които обхващат всички бизнес процеси и представят ценна информация за развитието на компанията. От софтуер за управление на взаимоотношенията с клиентите до цялостен корпоративен мениджмънт, от управление на веригата на доставките до изготвянето на разнообразни справки и анализи (business intelligence), Microsoft Dynamics предлагат подходящото решение за всеки бизнес, независимо от неговия размер и предмет на дейност.

Leave a Reply