Българска компания сред водещите глобални доставчици на софтуерни решения за ритейл бранша

LS Retail – водещият производител на интегрирани решения за търговия на дребно, базирани на ERP платформата Microsoft Dynamics – удостои Intelligent Systems Bulgaria с наградата LS Retail Platinum Partner. Отличието за Intelligent Systems идва в резултат на множеството реализирани проекти за компании търговци на дребно в България и в над 10 други страни от региона. Високото признание получиха само 11 компании от цял свят и тази година Intelligent Systems Bulgaria е една от тях.

Наградата бе връчена на 12 май в Рейкявик, Исландия, по време на годишната конференция на LS Retail  – conneXion 2014. Основна цел на събитието е да предостави среда за дискусия на тенденциите в Ритейл и ХоРеКа сектора, обмяна на опит и идеи, както и да представи визията на компанията за бъдещото развитие на най-разпространеното Microsoft Dynamics приложение за търговия на дребно в света.

“Изключително сме щастливи, че Intelligent Systems Bulgaria се нарежда сред топ-партньорите на LS Retail. Хубаво е, че една българска компания може да участва на глобалния пазар наравно с много други големи играчи. Признанието идва в навечерието на 10 годишнината на компанията и е причина едновременно да се гордеем, и да си поставим още по-високи цели за годините напред.“, заяви г-н Калин Цветанов, CEO на Intelligent Systems Bulgaria.

За Intelligent Systems Bulgaria (http://isystems.bg)
Intelligent Systems Bulgaria предлага професионални услуги по разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани системи за управление на бизнеса. Компанията е фокусирана върху ERP и CRM решенията Microsoft Dynamics и специфични браншови допълнения към тях. Екипът на Intelligent Systems Bulgaria е изграден от сертифицирани специалисти, натрупали значителен опит и ноу-хау при реализирането на повече от 200 проекта по внедряване на системите Microsoft Dynamics в организации от различни браншове в България и чужбина.

За LS Retail (http://lsretail.com)
LS Retail e глобален лидер при предлагането на цялостни решения за ритейл сектора, базирани на системите Microsoft Dynamics. В световен мащаб продуктите на LS Retail се използват от над 2 500 компании с повече от 40 000 магазина и 100 000 POS терминала, и са преведени на 33 езика. Част от клиентите на LS Retail в глобален мащаб са: аdidas, IKEA, Levi Strauss & Co Europe, Booths supermarkets, Pizza Hut, APC Japan, Gamestop/EB Games и много други. У нас решението използват Office 1 Superstore, LC Waikiki, Мания, CBA и други.  

Leave a Reply