Българска PR агенция развива партньорства в Източна Азия

PR Point I 15.02.2012

PR Point е част от верига, която придоби две от най-влиятелните компании в традиционната и дигитална комуникация в региона
 
15 февруари 2012 г. Българските компании, които развиват бизнес в Далечния Изток, вече имат възможност за лесен избор на комуникационна агенция за кампаниите си зад граница. От 2011 г. PR Point има партньорски офиси в Китай, Индонезия, Хонг Конг, Сингапур и Малайзия. Като част от веригата Cohn&Wolfe, агенцията си сътрудничи с нейните нови предприятия, създадени съвместно със силни азиатски агенции: Cohn & Wolfe-impactasia и Cohn & Wolfe XPR.
Impactasia е сред най-значимите имена в комуникационния бранш в Китай и Хонг Конг. В момента агенцията обслужва значими клиенти в сферите на изкуството, туризма, пътуванията, здравеопазването, технологиите, луксозните и бързооборотни стоки и недвижимите имоти. Сред клиентите са марки като Rolls Royce, Guinness, Pernod Ricard.
Силен партньор на PR Point в Югоизточна Азия е иновативната агенция XPR, специализирана в социалните медии и дигиталната комуникация. Техните клиенти получават безспорно най-добрата експертиза в онлайн кампаниите в региона. В портфолиото на Cohn & Wolfe XPR са ключови международни клиенти като Groupon, BMW Asia и Motorola Mobility. През 2011-та XPR бе отличена като „PR Агенция на годината” от специализираната преса в Азиатско-Тихоокеанския регион.
Cohn&Wolfe е сред десетте най-големи вериги от комуникационни агенции в световен мащаб. Към момента, компаниите в нея имат общо над 1000 души персонал на ключови пазари в Северна Америка, Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Повече за веригата и за едноименната агенция вижте на www.cohnwolfe.com.
Агенция PR Point е компания за комуникационни услуги, специализирана в реализиране на цялостни кампании, медийни и събитийни решения при специални поводи, в периоди на промени или за популяризиране на нови продукти и инициативи. През 2011 г. агенцията спечели специалната награда на Международната асоциация на ПР агенциите (IPRA) за Централна и Югоизточна Европа, както и награда от БАПРА в категория „Комуникационна кампания на годината”. Повече за проектите на PR Point можете да видите на www.prpoint.bg
 
За контакти:
Емел Моллова
тел. 943 8704, 943 8258
e-mail: e.mollova@prpoint.bg 

Leave a Reply