Български реалити формат, предизвиква интереса на световен букмейкър

Anett & Co. I 21.03.2013

Най-гледаното телевизионно шоу в България е вече в разгара си. Четиринадесет звезди, подкрепени от професионални танцьори влязоха в битка за приза Крал и кралица на бала в Dancing Stars 2013.

Най-гледаното телевизионно шоу в България е вече в разгара си. Четиринадесет звезди, подкрепени от професионални танцьори влязоха в битка за приза Крал и кралица на бала в Dancing Stars 2013.
Журито е безкомпромисно. Участващите звезди притежават завиден спортен хъс и желание за победа, а някои дори владеят добре танците. Професионалистите, допълващи двойките, са на високо ниво, костюмите и декорите са умело подбрани – по всичко личи, че организаторите са се постарали много, за да доставят истинско удоволствие, дори на най-претенциозните зрители.
Минала седмица, беше изгонена първата двойка участници – телевизионната водеща Зейнеб и танцьора Петьо. Поради най-ниския зрителски вот, те бяха принудени да напуснат шоуто. Напрежението нараства и това не остава незабелязано дори извън пределите на страната! Лондонският букмейкър Унибет вече пусна и първите залози за това кой ще бъде следващият елиминиран. Миналата седмица, освен изгонената двойка, най-малко гласове от зрителите получиха Латинка Петрова и Фил, като от Унибет им дават коефициент 3.50 за изгонване този петък, Наталия Кобилкина и Живко (4.00) и Елен Колева и Калоян (7.50). С най-висок коефициент за изгонване от шоуто са Део и Елена (35.00), следвани от Глория и Светльо с 30.00.
Политикът Капка Сидерова, която в понеделник танцува с контузия е с коефициент 8.00. Капка едва изигра своя танц с помощта на инжекции в коляното, но въпреки това получи висока оценка 26 от журито, което коментира, че направеното от Капка е истински подвиг, но нека не забравяме, че последна дума имат зрителите.
Въпреки че миналия петък Елен Колева беше толкова назад в класацията, този понеделник актрисата се представи изненадващо добре и получи най-високата оценка от журито за вечерта. Дали последните ще станат първи или оценката на журито няма да бъде достатъчна, за да продължи Елен напред?
Ще се окажат ли верни прогнозите на букмейкърите или ще станем свидетели на изненада в шоуто предстои да разберем в петък вечер. Не пропускайте шанса да подсилите емоцията и доброто настроение като предвидите кои ще са следващите елиминирани.

Линк към коефициентите на Унибет: http://bg.unibet.com/betting#/group/2000054036/category/0 

Leave a Reply