Българският Джони Деп

БТВ, Тази сутрин | 20.08.2010

Водещ: Добро утро. Ще си говорим за Джони Деп. Имахме идея и желание да ни гостуват инициаторите на акцията и на мистерията, но ги хванахме че искат да използват ефира ни да си направят реклама и за това ги пратихме в друга телевизия. Ние открихме друг акцент, след като цялата тази мистерия и идването му в България беше разкрита, екип на БТВ реши да потърси истинската звезда, за да разбере къде се намира и знае ли той за своето пребиваване в страната ни. Това обаче се оказа нелесна задача.
Репортер: Всичко започна по обед, часът беше 1:30. Решихме да потърсим официален уеб сайт на актьора, който да ни доведе до повече информация за него. А и до имейл за контакт или телефони на PR агентите му. Докато сърфирахме из интернет минахме през редица противоречиви заглавия. Джони Деп на Хаваите със семейството си. Джони Деп снима Карибски пирати 4. Джони Деп и нощния живот на Хонолулу. И така до нашите статии за Джони Деп, Летисия Каста и посещението му на The spirit of Burgas. И тъй като не се отказваме лесно не спряхме до тук. Успяхме да намерим контакти на PR агентката му в Бевърли Хилс Трейси Джейкъбс и чакахме до подходящ час, в който да се свържем с нея. В 6 часа следобяд българско време съответно 8 часа сутринта в Бевърли Хилс попаднахме на нейната секретарка.
-Юнайтед Таун Ейджънси, мога ли да помогна?
Репортер: Здравейте. Мога ли да говоря с Трейси Джейкъбс?
-Само момент.
Репортер: Обаждам се от България и съм журналист в най-голямата частна телевизия тук и бих искала да разбера къде е Джони Деп, защото в момента има спекулации за това дали той е тук или не.
-Добре, но аз не мога да говоря за пресата. Ще трябва да се свържете с Робин Баун, неговия публицист. Ние не правим изявленията за пресата.
Репортер: След като ни препрати към личния PR на актьора, Робин Баун, ние нямахме друг избор освен да и се обадим. Вдигна ни нейната секретарка.
-PR агенция PMK. Кой се обажда?
Репортер: Аз се обаждам от България и съм журналист в една от най-големите частни медии тук, БТВ.
-Добре, аз може би мога да ви помогна. Кой клиент ви интересува?
Репортер: Обаждам се във връзка с Джони Деп.
- Добре, ще ви дам имейл адреса си и можете да ми пратите запитване чрез него.
Репортер: Искам да попитам дали Джони Деп е бил в България, тъй като има спекулации относно това в момента?
-Наистина не знам, трябва да проверя.
Репортер: Добре тогава, кажете ми вашия имейл.
Изпратихме и имейл. Отговор обаче все още няма. И така, все още нямаме резултат от нашето разследване. Знаем само, че скъпо платена звезда като Джони Деп не би посетила България, за да рекламира бургаски хотел. За това ако имате нужда от приказния образ на карибския пират, опитайте с българската версия. 23-годишния Георги Велизаров, който вместо за почти 9 часа, открихме за по-малко от 1.
Водещ: Толкова за тези августовски емоции около Джони Деп. 

 

One Response to “Българският Джони Деп”

  1. джони би « Эхо блогосферы Says:

    [...] PRnew.info Team пишет: Знаем само, че скъпо платена звезда като Джони Деп не би посетила България, за да рекламира бургаски хотел. За това ако имате нужда от приказния образ на карибския пират, опитайте с българската версия. 23-годишния Георги Велизаров, … [...]

Leave a Reply