CBS Chello Zone представя нова визия и пролетна програма за портфолиото канали в Европа, Близкия Изток и Африка

Chello Central Europe I Юлия Трайкова I 4.02.2013

Неотдавна стартиралото ново партньорство между CBS и Chello Zone представя новите визии и новата идентичности на каналите си от портфолиото във Великобритания и региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA), както и нови програми през пролетния сезон в EMEA.
От днес зрителите в региона на EMEA ще имат възможност да гледат новата визия, създадена от „Studio Hansa“, която подсилва различната идентичност на всеки канал – за България – CBS Drama и CBS Reality. Каналите във Великобритания, сред които Horror Channel, CBS Drama, CBS Reality и CBS Action ще демонстрират новия облик от пролетта.
Зрителите ще имат възможност да гледат богата селекция от нови програми по CBS Reality и CBS Drama от началото на пролетта. CBS Reality ще предложи нова риалити полицейска поредица – „On Patrol“ и нов пожарникарски сериал – „On Duty“.
Крис Шарп, главен програмен директор на партньорския проект CBS Chello Zone, коментира, „Следвайки разширеното сътрудничество между CBS и Chello Zone, обхващащо каналите, разпространявани в страните от EMEA от миналата година, вече сме в състояние да освежим визията на цялото портфолио канали на всички пазари. Новият облик на каналите и непрекъснатите инвестиции в качествено съдържание са пример за положителното развитие вследствие на успешното партньорство.“
Идентичността на CBS Drama е вдъхновена от сложните мрежи, изплетени от драматичните ситуации и сюжетни линии на програмите на канала. Освежената визия на CBS Reality отразява уникалните човешки качества и необикновени събития.
Уникалният финал на всяка визия е кръгъл портал и затварянето на врата на тематичния свят, което разкрива емблематичното около на CBS – вход към вълнуващо забавление.

За партньорството CBS Chello Zone в Европа, Близкия Изток и Африка
Партньорството CBS Chello Zone в Европа, Близкия Изток и Африка е портфолио четири развлекателни канала, собственост на партньорството CBS Chello Zone в EMEA – джойнт венчър, създаден през август 2012 г. между CBS Studios International и Chello Zone. Сред каналите са CBS Reality, CBS Drama, CBS Action и CBS Europa, предлагащи широк избор от драма, риалити и дългоформатно съдържание от богатата библиотека на CBS, допълнено от разнообразни програми от други източници. Каналите CBS Chello Zone достигат до зрителите в над 80 страни от Европа, Близкия Изток и Африка.

Leave a Reply