Цензурират Гарелов в “Горещо”

в. Уикенд | 2010-02-05

Свалят интервю на човека "Панорама", защото се съдел Нова телевизия

Венета Райкова била здраво нахокана от шефовете си в Нова телевизия, че й липсва професионализъм при избора на гости за предаването й "Горещо".
Ръководството размахало пръст срещу блондинката, която без да ги пита, поканила за интервю падналата телевизионна звезда Миглена Чакракчиева. И не само това, те й се предоверили и без да проверят името на госта, излъчили предаването, което в крайна сметка им навлякло и съдебни неприятности заради Миглена.
По подобна причина в Нова смъкнали от ефир и записа на Венета с Иван Гарелов, който трябвало да се излъчи миналата събота – 30 януари. Вместо него зрителите се радвали на Георги Коритаров, който правил безсмислени коментари на политическата и криминалната обстановка в страната.
"Това момиче е истинска блондинка. Нима не знае, че с Гарелов сме в съдебни разпри от години?! Чакракчиева също ни съди, защото сме били прекъснали трудовия й договор незаконно. С кое право кани двамата в ефир, да си разправят патилата", негодували в Нова телевизия.
Венета кротко мигала сочи и се оправдавала с липса на достатъчно информация за това, кой е приятел и кой враг на Нова телевизия.

Стр. 5
 

 

Leave a Reply